Groen Techniek Holland Beurs

Eurosupply exposeert op de Groen Techniek Holland Beurs te Walibi Biddinghuizen op 12, 13 en 14 september.

Wij presenteren o.a. de Hybride Niftylift HR17 hoogwerker. Deze machine is de eerste van een nieuwe generatie milieubewuste hoogwerkers van Niftylift. Vanwege zijn gewicht van 4.750 kg en een hefcapaciteit van 225kg is deze machine ideaal voor buitengebruik en door zijn accu is de hoogwerker ook geschikt voor binnengebruik.
In combinatie met het hybride aandrijfsysteem levert dit vernieuwende ontwerp uitstekende prestaties en een lager brandstofverbruik.
De Nifty HR17 hybride is voorzien van een dieselmotor die automatisch de elektromotor inschakelt zodra extra vermogen nodig is. Hierdoor kan de hoogwerker volstaan met een kleinere dieselmotor waardoor hij een lager brandstofverbruik heeft en minder gewicht. Een uitlaatgaszuivering systeem reduceert verder roetdeeltjes en geluidsemissies. Omdat de hoogwerker ook kan werken op de elektromotor alleen is deze ook ideaal voor gebruik binnen of “geluid stille” locaties.

Graag informeren wij u over de complete Niftylift productrange waarvan wij nog meer machines zullen presenteren tijdens de Groen Techniek Holland beurs.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.