S.G.A. Vakdagen Beurs

Onze dochteronderneming Eurosupply exposeert op de S.G.A. Vakdagen Beurs te Gorinchem op 7, 8 en 9 november.

Wij presenteren o.a. de compacte Niftylift aanhanghoogwerker 120T. Deze aanhanger is ideaal voor werken aan gebouwen en woonhuizen en heeft een werkhoogte van 12.20 meter en een reikwijdte van 6.10 meter. De aanhanger is snel en makkelijk op te zetten door zijn hydraulische stempels. De compacte Niftylift 120T is een van de meest betrouwbare aanhanghoogwerkers in zijn segment en is daardoor uitermate geschikt voor de schilder-, glas- en afbouwindustrie.

Daarnaast presenteren wij de Niftylift HR17 N Hybrid. Een van de eerste in de nieuwe generatie milieubewuste hoogwerkers van Niftylift. Deze machine is ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik. Door zijn hybride aandrijving is de Niftylift HR17 N Hybrid perfect toepasbaar voor binnen- en buitenklussen en door zijn geavanceerde uitlaat-zuiveringsysteem heeft u 90% minder Co2 uitstoot. Omdat de hoogwerker ook kan werken op de elektromotor alleen is deze ook ideaal voor “geluid stille” locaties.

Graag ontmoeten wij u tijdens de S.G.A. Vakdagen onder het genot van een hapje en een drankje op standnummer 162.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.