Autohoogwerkers

Bel ons voor advies en scherpe tarieven! Tel.: 071 5 320 123

Autohoogwerkers (B-rijbewijs)Autohoogwerkers

Op deze pagina vindt u het complete aanbod autohoogwerkers van HWS. Een autohoogwerker is een telescoophoogwerker, ingebouwd in een auto. Hierdoor is deze zeer makkelijk te vervoeren. Deze hoogwerkers zijn zeer compact en hebben een werkhoogte tot 25 meter. Alle auto hoogwerkers zijn voorzien van hydraulische stempels. Bekijk hieronder het volledige aanbod auto hoogwerkers van HoogWerker Specialist.

Autohoogwerkers huren bij HWS

Wanneer u een van onze hoogwerkers wilt huren, kunt u dit direct via de website regelen. HWS heeft een jarenlange ervaring, en in het ruime aanbod vindt u bij ons gegarandeerd de juiste machine voor uw klus. In het overzicht vindt u de specificaties van ieder type telescoop hoogwerker, en de huurprijs per dag en per week. Wanneer u geïnteresseerd bent in het huren van één van deze hoogwerkers, kunt u via de button op de pagina direct contact met ons opnemen. Vermeld dan even om welk type hoogwerker het gaat.

Ons assortiment hoogwerkers

Naast deze auto hoogwerkers, heeft HWS een uitgebreid aanbod aan hoogwerkers, heftrucks en verreikers. In totaal bieden wij meer dan 800 verschillende machines te huur aan. Wij zorgen ervoor dat al onze hoogwerkers voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, en deze worden voor en na de verhuur grondig gecontroleerd. Heeft u behoefte aan advies? Onze ervaren medewerkers kunnen voor uw situatie bekijken welke machine het beste aansluit. Bekijk gerust het volledige assortiment op de website, en neem contact met ons op wanneer u vragen heeft. Dit kan gemakkelijk via de gegevens op de website.

Lees meer »
  • Type
  • Werkhoogte
  • Uitvoering
  • Max. hefvermogen
  • Per dag
  • Per week

Allen zijn voorzien van hydraulische stempels. # = voorzien van stempel automaat. Lange huurperioden: prijs op aanvraag.