Masthoogwerkers

Bel ons voor advies en scherpe tarieven! Tel.: 071 5 320 123

MasthoogwerkersMasthoogwerkers

Hier vindt u het aanbod masthoogwerkers van HoogWerkerSpecialist. De mast hoogwerkers zijn geschikt voor gebruik binnen, om lastige plekken te bereiken. Ze hebben een laag gewicht, en zijn daardoor makkelijk te verplaatsen en zeer wendbaar. Onze mast hoogwerkers hebben een werkhoogte tussen de 5,6 en 11,5 meter. Onze kleinste types zijn vanuit de werkbak verrijdbaar.

Uw masthoogwerkers huren bij HWS

De HoogWerker Specialist is al jarenlang specialist op het gebied van verhuur. We verhuren een aanbod van ruim 800 verschillende hoogwerkers, verreikers, heftrucks en andere machines. Wij bieden altijd kwaliteit hoogwerkers tegen een scherpe prijs. Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen onze ervaren medewerkers u direct op weg helpen. Met deskundige vakkennis van alle typen hoogwerkers, vinden wij gegarandeerd de ideale hoogwerker voor uw klus. Daarnaast kunt u op de website het overzicht vinden van de huurprijzen per dag en per week.

Veiligheid staat voorop bij HWS

Veiligheid staat voorop als het gaat om het omgaan met grote machines zoals hoogwerkers. HWS hecht hier dan ook veel waarde aan. Om ervoor te zorgen dat uw project veilig en efficiënt verloopt, voldoen al onze machines aan de hoogste veiligheidseisen. Deze worden voor en na de verhuur grondig gecontroleerd. Heeft u interesse in één van onze mast hoogwerkers? Bekijk alle specificaties in het overzicht hieronder. Neem met al uw vragen vrijblijvend contact op met HWS. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Lees meer »
  • Type
  • Werkvloerhoogte
  • Gewicht
  • Breedte
  • Per dag
  • Per week

* = Vanuit werkbak verrijdbaar. # = voorzien van afstempeling. Transportkosten in overleg. Lange huurperioden: prijs op aanvraag.