Spinhoogwerkers

Bel ons voor advies en scherpe tarieven! Tel.: 071 5 320 123

Spinhoogwerkersspinhoogwerkers

Hieronder ziet u een overzicht van de spinhoogwerkers die u bij HWS kunt huren. Een spinhoogwerker heeft in plaats van de vier wielen, vier spinachtige poten als basis. Hierdoor is deze stabieler en beter te gebruiken op lastige ondergronden. HWS biedt  spinhoogwerkers met een werkhoogte tussen de 14,7 en 35,5 meter. Bekijk hieronder een overzicht van het aanbod spinhoogwerkers van HWS.

Huur uw spinhoogwerkers bij HWS

Wanneer u een hoogwerker wilt huren voor uw project, kan dit gemakkelijk en snel via onze website. HWS heeft in het vakgebied jarenlange ervaring, en binnen ons ruime aanbod vindt u gegarandeerd de juiste hoogwerker voor uw klus. In onderstaand overzicht vindt u de specificaties van ieder type spinhoogwerker, en de prijzen voor de huur per dag of per week. Heeft u interesse in het huren van één van onze hoogwerkers? Via de contact button op de pagina kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Vermeld wel even om welk type hoogwerker het gaat, dan kunnen wij u snel en efficiënt helpen.

HWS assortiment hoogwerkers en meer

Binnen ons assortiment van ruim 1.200 machines, vallen verschillende soorten hoogwerkers. Telescoophoogwerkers, maar ook kniktelescoophoogwerkers en hybride hoogwerkers. Daarnaast hebben we een ruime selectie aan verschillende typen verreikers en heftrucks. Achter de schermen staat een team van ervaren medewerkers voor u klaar, om u van deskundig en passend advies te voorzien. Hoogwerkers die u bij HWS huurt zijn gegarandeerd veilig, van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat u uw werk efficiënt en snel kunt doen. Voor iedere situatie is een ander type machine geschikt, en wij kunnen u direct de juiste richting op sturen. Voor meer informatie kunt u onderstaand overzicht bekijken, of direct contact met HWS opnemen. We staan voor u klaar!

Lees meer »
  • Type
  • Werkhoogte
  • Uitvoering
  • Breedte
  • Hoogte
  • Gewicht
  • Per dag
  • Per week

Allen voorzien van hydraulische stempels. Transportkosten in overleg. Lange huurperioden: prijs op aanvraag.