• HWS scoort door ervaring

Bel ons voor advies en scherpe tarieven! Tel.: 071 5 320 123

Verhuur hoogwerker

HWS is sinds 1978 verhuur hoogwerker specialist. Naast onze jarenlange ervaring en vakkennis, beschikken wij over een capaciteit van meer dan 800 hoogwerkers. Hierdoor kunnen wij u optimaal van advies voorzien, en vinden wij de juiste hoogwerker voor u.

Verhuur hoogwerker – Professioneel advies

Een belangrijk deel van onze service is dat wij u altijd voorzien van een professioneel advies bij uw keuze. Met een keuze uit 800 verschillende machines, is het belangrijk om kennis t hebben van de voor- en nadelen van elke machine voor elke klus. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis kunnen wij u hier optimaal in bijstaan.

Verhuur hoogwerker – Veiligheid

Sinds 1978 zijn er veel ontwikkelingen geweest op het gebied van hoogwerkers. Door verbeterde technieken en lichtere materialen kunnen hoogwerkers hoger, verder en meer gespecialiseerd werken. Dit brengt veel voordelen met zich mee. Automatisch moet er echter meer oog zijn voor de veiligheid in het werken met hoogwerkers. Doordat HWS is meegegaan in deze ontwikkeling, kunnen wij u de garantie bieden van grondige controles en nauwkeurig onderhoud van de hoogwerker die u bij ons huurt.

Verhuur hoogwerker – Neem contact met ons op

Wilt u een hoogwerker huren? Neem contact op met HWS, en laat u verrassen door ons ruime aanbod en professioneel advies. Dit kan via telefoon of e-mail, wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van uw hoogwerker!