Bel ons voor advies en scherpe tarieven! Tel.: 071 5 320 123

VerreikersVerreikers

Op deze pagina ziet u een overzicht van de verreikers die u bij HWS kunt huren. Verreikers verschillen van hoogwerkers, in de zin dat ze vanaf de basis verder kunnen “reiken”. Hoogwerkers hebben voornamelijk een hoog bereik, verreikers kunnen vanaf de basis verder uitrekken, zonder dat de stabiliteit van de machine hierdoor verloren gaat. Bekijk hieronder de specificaties van de verschillende verreikers die u bij ons kunt huren.

Huur uw verreikers bij HWS

Wanneer u een verreiker uit ons assortiment wilt huren voor uw project, kan dit snel en eenvoudig via onze website. HWS heeft in dit vakgebied jarenlange ervaring. Binnen ons ruime aanbod kunt u gegarandeerd de juiste verreiker voor uw klus vinden. In onderstaand overzicht vindt u de specificaties van ieder type verreiker, en de prijzen voor de huur per dag of week. Heeft u interesse in het huren van één van deze machines? Via de contactbutton kunt u vrijblijvend contact met HWS opnemen. Wanneer u vermeld om welk type het gaat, kunnen wij u snel en efficiënt helpen.

HWS –  uitgebreid assortiment machines

Binnen ons assortiment van ruim 800 machines, vindt u naast verreikers, verschillende soorten hoogwerkers. Telescoophoogwerkers, maar ook bijvoorbeeld hybride hoogwerkers en knikgiekhoogwerkers. Daarnaast hebben we een ruime selectie aan verschillende typen heftrucks, steigers en overige faciliteiten. Achter de schermen staat het HWS team van ervaren medewerkers voor u klaar, om u van persoonlijk advies te voorzien. Voor iedere klus is een ander type machine geschikt, en wij kunnen u direct de juiste richting op wijzen. Meer informatie vindt u in het onderstaand overzicht, u kunt ook direct een afspraak met ons maken voor een persoonlijk gesprek. We staan voor u klaar!

Lees meer »
  • Type
  • Lepelhoogte
  • Hefvermogen
  • Gewicht
  • Per dag
  • Per week

* = voorzien van hydraulische afstempeling. # = voorzien van hydraulische nivelering.